Opvallen met mailings - Idee 4 Verwelkom nieuwe bezoekers

Printreclame - Top 100 van Reclame-ideeën

Niet alleen voor verhuisproducten

Uiteraard hebben nieuwe bewoners allerlei producten nodig als vloerbedekking, meubels of huisraad. Daarnaast zoeken ze wellicht nog een klusjesman of schilder. Maar feitelijk maakt het totaal niet uit wat u aanbiedt. Het gaat erom dat u een mooie aanleiding heeft om contact op te nemen.

‘Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! U bent nu misschien nog druk met verhuizen, maar er komt een tijd dat u de stad gaat verkennen. Kom dan even bij ons langs. We hebben altijd het grootste assortiment (van uw product) tegen prettig lage prijzen. Als welkomstcadeautje bieden we 10% korting op uw eerste aankoop. Neem deze brief mee als u langskomt?’

Waar vindt u adressen?

U kunt natuurlijk websites van makelaars of Funda in de gaten houden om te kijken welke huizen in uw stad of dorp ‘onder voorbehoud verkocht’ zijn. Dat zijn huizen die binnenkort nieuwe bewoners krijgen. Dit is echter nogal bewerkelijk en u weet niet zeker of het bewoners zijn die vanuit een andere stad verhuizen. Een alternatief is Cendris Dit is een onderdeel van PostNL. Vrijwel iedereen die verhuist, licht PostNL hierover in. Deze adreswijzigingen worden door Cendris bijgehouden in bestanden die u eenvoudig kunt aanschaffen.