Artikelen

In de wereld van digitale marketing is retargeting, oftewel remarketing een krachtige strategie gebleken om conversies te verhogen en de ROI van advertentiecampagnes te optimaliseren. Hoe werkt dat precies?

Vraag jij je af waarom je een camerasysteem nodig hebt? In dit artikel vind je drie belangrijkste redenen.

Het sluiten van een offerte is het laatste cruciale moment in het verkoopproces en het is belangrijk om dit met succes te kunnen doen. Hier zijn tien tips die u kunnen helpen bij het succesvol afsluiten van een offerte.

Als kleine onderneming of zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) heb je waarschijnlijk beperkte middelen en een kleinere klantenkring dan grotere bedrijven. Toch is reclame maken ook voor jou een must.

Moeite met een nieuwe baan vinden? Ontdek deze vijf tips voor succesvol solliciteren

Het runnen van een online bedrijf kan een uitdagende en interessante onderneming zijn. Het kan echter ook een enorme uitdaging zijn om op te vallen en te groeien in een overvolle online markt.

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

De AI-tool ChatGPT kunt u teksten laten schrijven. Dat kan wel eens veel tijd besparen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u rekening mee houden.

ChatGPT is een zeer geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie die steeds vaker wordt gebruikt op de werkvloer. Wat zijn de mogelijkheden, valkuilen en waar moet je nog meer aan denken?

De EU waarschuwt voor ‘dark patterns’. Wat zijn 'dark patterns' en waarom moet jij daar voorzichtig mee zijn?