Artikelen

Met billboards bedoelen we de (grote) affiches die op reclameborden aan huisgevels, op panelen langs snelwegen en op andere, speciaal daarvoor ontworpen panelen worden aangebracht. Is zo'n billboard een goed reclamemedium voor u?

Onlangs verscheen er een interessant artikel op de website van Top! Communicatie. Over de regels van het bloggen. Wat mag wel en niet?

Bloggen, wat is dat eigenlijk en hoe bepaal je of dat iets voor jou en/of jouw bedrijf is?

De Stichting DMS monitort het mediagebruik van de zakelijke beslisser. Interessant om te weten welke sociale media worden gebruikt, welke kranten worden gelezen en naar welke radiozenders wordt geluisterd.

Zakelijk- en consumentgerichte folders verspreiden - Een update van december 2017. Over bereik, verspreiding, leesbereidheid, enz.

Adverteren in publiekstijdschriften of magazines. Een update van december 2017

Reclame maken in vakbladen. Update december 2017. Over bereik, voordelen, nadelen, tarieven, tips, enz.

H.a.h.-bladen zijn gratis bladen die meestal wekelijks huis aan huis in de brieven¬bus worden gestopt. Ze bevatten met name regionale en lokale ¬artikelen en tevens reclame.

Recente gegevens en cijfers betreffende reclame maken in dagbladen. Update december 2017.

In bijna elk dorp of bijna elke stad hangen op een aantal plekken verlichte reclameborden aan lichtmasten. Die worden daar opgehangen en onderhouden door exploitanten, die bij een betreffende gemeente een vergunning hebben gekregen om op die bepaalde plekken reclame te maken.