Artikelen

Verkoopbevordering en promotie
Alle artikelen

Verkoopactie: u kunt bedrijven, instellingen of verenigingen aanbieden dat hún werknemers of leden bij u met korting kunnen kopen. Vraag dan meteen naar het (e-mail)adres, dan kunt u ze nog altijd speciale aanbiedingen toesturen.

In december 2016 werden een aantal speelgoedketens door de ACM op de vingers getikt, omdat de voorgespiegelde kortingen geen echte kortingen bleken. Waar moeten uw prijzen en kortingen eigenlijk aan voldoen?

Weer een klant teleurgesteld over de HEMA. Dit keer over hun onnavolgbare klantenpas waarmee je punten kunt sparen. Hema, alsjeblief, jullie horen gewoon in de Nederlandse winkelstraat, maar maak de boel toch niet zo ingewikkeld. 

Geeft u ook wel eens balpennen, T-shirts, agenda’s of andere premiums aan uw klanten? Zijn dit voor u alleen maar kosten of hebben ze ook een gunstig effect op uw verkoopacties en uw omzet? Onderzoek geeft uitkomst

Met deze 10 ideeën verhoog je het rendement van je verkoopactie. Van een tijdelijke omzet naar een stapje meer ...

Albert Heijn deed volgens onderzoek ooit een heel succesvolle verkoopactie. De klant kon zelf kiezen op welke producten men korting wilde. Is dat ook iets voor jou als detaillist, winkelier of fabrikant?

Je wilt een product extra in het zonnetje zetten of snel wat extra omzet scoren en je gaat op zoek naar een goede kapstok om je verkoopactie aan op te hangen. Wij hebben een hele lijst met goede kapstokken voor jou.

Stel, u wilt voor een aankomende handelsbeurs een promotiecampagne organiseren. Wat komt daar bij kijken om dat goed te doen? Zoe kiest u een promotiebureau.

Premiums en promotieartikelen zijn 'give aways'. Wat zijn de verschillen, wat kunt u ermee en waar let u op bij het maken van de juiste keuze.

Vooral op internet en in de vakbladen is er heel wat over te doen: blurring, oftewel branchevervaging.

Vorige