Zeer lage kosten

Bierviltjes bedrukken is relatief goedkoop.  U heeft al 2.500 eigen bierviltjes voor ca. € 200,-. De vorm bepaalt u zelf: vierkant, rond, ovaal, hartje, zeshoeking, enz., enz. In full colour of in zwart-wit. En enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt. 

Voor grote aantallen (>2.500) is offset-druk meestal interessanter. Laat u door de drukker goed informeren.

Drukkerijen vindt u uiteraard via Google. Tegenwoordig is online bestellen nagenoeg bij elke drukker mogelijk. Een goede huisdrukker in de buurt en waar je altijd terecht kunt, is echter voor een mkb-ondernemer ook heel handig. 

Doe creatief

Heeft u een bar, dan is het een leuk idee om bierviltjes te maken waarvoor ze toch al vaak worden gebruikt: het uitwisselen van telefoonnummers (en zet er een boodschap bij dat als het wat wordt, u graag voor de bruiloft wordt uitgenodigd). Maar heeft u een bedrijf in de buurt van horecagelegenheden, dan kunt u ook bierviltjes sponsoren.

Bedruk ze bijvoorbeeld aan de ene kant met uw bedrijfsnaam of logo en aan de andere kant met de naam van de horecagelegenheid. Of bedenk samen een leuke actie? Voor de kosten hoeft u het niet te laten!

© Indicator