Artikelen

Printreclame
Alle artikelen

Potentiële klanten willen eerst weten wie je bent, voordat ze zaken met je willen doen. Daarom is een goede bedrijfsomschrijving op je website en een goede bedrijfsbrochure belangrijk. Hoe maak je die?

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

Onderneem jij ook maatschappelijk verantwoord (MVO)? En wil je dat ook laten weten? Wees dan voorzichtig met je duurzaamheidsclaims en voorkom 'greenwashing'.

Mag u zo maar flyeren (oftewel folders uitdelen)? Waar moet u opletten als u met flyers wilt strooien (strooifolders)?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

U wilt meer klanten en wilt een paar scholieren folders huis-aan-huis laten verspreiden. Goed idee, maar waar let u op bij het maken en het verspreiden van zo’n folder?

Reclame maken betekent niet altijd dat u direct probeert iets te verkopen. U kunt ook reclame maken om klanten te binden. Dat doet u door uw klanten een aardigheidje te bieden. Stuur bijvoorbeeld een kaart op speciale dagen. Iedereen vindt het leuk ansichtkaarten te ontvangen, zeker als deze persoonlijk zijn.

Wil je opvallen bij je klant? Val dan op met een mailing. Stuur bijvoorbeeld een ansichtkaart en bedank de klant.

Wilt u eens op een bijzondere wijze onder de aandacht komen bij uw klant? Stuur dan eens een kaartje naar het product dat hij heeft gekocht.

Mensen lijken vaak op hun buren. Probeer dus ook zaken te doen met de buren van uw klant!

Vorige