Artikelen

Buitenreclame
Alle artikelen

Mag u zo maar flyeren (oftewel folders uitdelen)? Waar moet u opletten als u met flyers wilt strooien (strooifolders)?

Een affiche of poster op een aanplakbord, billboard of iets dergelijks wordt gemiddeld 1,5 seconde bekeken. Erg kort om uw boodschap goed en duidelijk over te brengen. Hoe pakt u of uw reclamebureau dit goed aan?

Een lange doek met een reclameboodschap achter een vliegtuig ... Het is niet echt vernieuwend, maar het valt wel nog altijd op. Lees verder over prijzen, regels en leveranciers.

Met billboards bedoelen we de (grote) affiches die op reclameborden aan huisgevels, op panelen langs snelwegen en op andere, speciaal daarvoor ontworpen panelen worden aangebracht. Is zo'n billboard een goed reclamemedium voor u?

In bijna elk dorp of bijna elke stad hangen op een aantal plekken verlichte reclameborden aan lichtmasten. Die worden daar opgehangen en onderhouden door exploitanten, die bij een betreffende gemeente een vergunning hebben gekregen om op die bepaalde plekken reclame te maken.

Een uiterst succesvolle billboard guerilla marketing campagne door de Ierse pub Garcia's in Buffalo.

Outdoor reclame maken is letterlijk reclame maken buiten de deur. Soms wordt het ook out of home reclame of buitenreclame genoemd. Iets voor het mkb?

Billboards, grote en kleine, langs snelwegen, langs het spoor, enz. Is dat een manier van reclame maken voor de mkb-ondernemer?

Reclame maken op affiches achter glas. Op luchthavens, metrostations, bushokjes, tankstations en wegrestaurants. In zogenaamde abri's en mupi's.

In elk dorp of in elke stad hangen op een aantal plekken verlichte reclameborden aan lichtmasten. Wat kunt ú met lichtmastreclame?

Vorige