Artikelen

Offertewegwijzer
Alle artikelen

Hoe kun je de tekenbevoegdheid van de ondertekenaar controleren en wat zijn eigenlijk de risico's als de ondertekenaar niet tekenbevoegd blijkt te zijn.

Er doet zich een mooie omzetmogelijkheid voor: een potentiële, buitenlandse klant heeft u om een offerte gevraagd. Wat zijn de extra aandachtspunten waar u aan moet denken?

Het sluiten van een offerte is het laatste cruciale moment in het verkoopproces en het is belangrijk om dit met succes te kunnen doen. Hier zijn tien tips die u kunnen helpen bij het succesvol afsluiten van een offerte.

Een succesvolle offerte eindigt niet alleen met een prijsopgave. Waarmee hou je rekening bij het afsluiten van een offerte?

Na een prettig gesprek vraagt de klant om een offerte. Dan wordt u gebeld dat het in orde is. Is het dan nog nodig om voor een handtekening te vragen? En hoe dan wel?

Een offerte maken wordt vaak onderschat. De prijs is namelijk het minst belangrijk! Daarom veel tips over offertes maken op KlantVisie.nl

Vanaf 28 mei 2022 gelden er nieuwe regels voor van/voorprijzen. Waar moet u zich aan houden als u producten afprijst en deze als van-voor wilt communiceren?

Corona, Oekraïne, ... Het leidt allemaal tot onzekere markten en stijgende en/sterk fluctuerende inkoopprijzen. Speelt dit in jouw branche? Houdt er dan rekening mee in je offertes.

Er wordt door zakelijke klanten maar zelden één offerte aangevraagd. Dus… moet jouw offerte beoordeeld worden. Maar hoe doet men dat en hoe hou jij daar zo goed mogelijk rekening mee?

Je wilt een offerte nabellen of gewoon even een belletje met een (potentiële) klant doen. Je zit al een paar uur achter je bureau. Hoe zorg je er nu voor dat je duidelijk, fris, alert en enthousiast overkomt?

Vorige