Artikelen

Media
Alle artikelen

Een voorbeeld van een klassieke dagbladadvertentie. Eigenlijk zit er alles in wat erin moet zitten.

Een affiche of poster op een aanplakbord, billboard of iets dergelijks wordt gemiddeld 1,5 seconde bekeken. Erg kort om uw boodschap goed en duidelijk over te brengen. Hoe pakt u of uw reclamebureau dit goed aan?

Een lange doek met een reclameboodschap achter een vliegtuig ... Het is niet echt vernieuwend, maar het valt wel nog altijd op. Lees verder over prijzen, regels en leveranciers.

Video trekt de aandacht. Video wordt goed bekeken. 500 Marketeers werkten mee aan dit onderzoek door Animoto en geven een kijk op de social video trends in 2019.

Het GfK Digital Audience Measurement (DAM) Jaaroverzicht 2018 is weer verschenen. Wat zijn de ontwikkelingen? , het online bereikonderzoek waarin sinds 2013 het digitale gedrag van de Nederlandse bevolking wordt onderzocht.

Het vertrouwen dat de Nederlandse bevolking in de politiek, banken en verzekeringen heeft is bar slecht. Hoe zit dat met social media?

Met billboards bedoelen we de (grote) affiches die op reclameborden aan huisgevels, op panelen langs snelwegen en op andere, speciaal daarvoor ontworpen panelen worden aangebracht. Is zo'n billboard een goed reclamemedium voor u?

Sinds kort kunt u niet alleen op Facebook maar ook op LinkedIn video’s plaatsen. Hoe zit dat?

Commercial Prikbord is gelanceerd door Screenforce in samenwerking met Pop the Campaign. Het laat de beste TV-commercials uit binnen- en buitenland zien en wordt wekelijks aangevuld. Een inspiratiebron... ook voor ondernemers.

De allereerste STER reclame, het allereerste STER blok in Nederland én tips om betaalbare tv-reclame te maken voor mkb-ondernemers.

Vorige