Artikelen

Direct marketing
Alle artikelen

E-mail is niet meer weg te denken uit de alledaagse ondernemerspraktijk? Over de ondertekening van een e-mail is nogal wat onduidelijkheid. Wat moet u zeker vermelden? En wat is slim om te vermelden?

Heel wat ondernemers zijn al slachtoffer geworden van beltrucs. Zonder dat je het echt in de gaten hebt, trap je er in en ben je een paar honderd euro armer. Wat speelt er op dit moment en waarop moet je alert zijn?

U kunt reclame maken door (potentiële) klanten te sms-en, appen of te e-mailen en zo te wijzen op uw nieuwe producten en/of aanbiedingen. Wat mag dan wel en waarmee moet u oppassen?

U wilt meer klanten en wilt een paar scholieren folders huis-aan-huis laten verspreiden. Goed idee, maar waar let u op bij het maken en het verspreiden van zo’n folder?

Direct marketing is een vorm van marketing gericht op het verkrijgen en onderhouden van een structurele en directe relatie tussen een aanbieder en een afnemer. Een andere benaming voor direct marketing communicatie is ook wel rechtstreekse reclame. In het digitale tijdperk anno 2017 wordt er ook wel van data driven marketing gesproken.