Artikelen

Top 100 van Reclame-ideeën
Alle artikelen

Jouw onderneming bestaat binnenkort 75 jaar. Tijd voor een feestje. Maar wordt het ook niet eens tijd voor een Koninklijke onderscheiding? Jij als Hofleverancier ...

We vroegen ChatGPT om een lijst met 100 ideeën. En die kregen we. Binnen 15 seconden... Wel heel veel internet gerelateerde reclame-ideeën (online). Dus vroegen we ook om 100 offline reclame-ideeën.

Jarig zijn is een ideaal moment om uw klant te benaderen. Hij of zijn omgeving is dan juist op zoek naar cadeautjes. Dus een goed moment om hen daar even aan te herinneren.

Als uw klant ontevreden is over het resultaat wil hij vergoed worden. Veelal wordt het geld teruggegeven, maar sommige ondernemingen doen nóg meer om hun klanten te binden.

Er bestaand allerlei online muziekdiensten die u naar uw audioapparatuur kunt streamen. Lekker handig en fijn voor uw klanten en personeel. Wat kosten die diensten en zitten er nog haken en ogen aan?

Bikers first in de PC Hooftstraat. Guerrillamarketing of gewoon een creatieve manier om aandacht voor het merk Union te vragen?

U wilt een korte bedrijfsfilm (laten) maken om uw bedrijf te promoten. Kunt u dat zelf of besteedt u het liever uit? Met dit stappenplan pakt u het goed aan.

We schreven al eerder over de mogelijkheden van toiletreclame. Op zoek naar 10 creatieve manieren voor een succesvolle toiletreclame-campagne?

Reclame maken betekent niet altijd dat u direct probeert iets te verkopen. U kunt ook reclame maken om klanten te binden. Dat doet u door uw klanten een aardigheidje te bieden. Stuur bijvoorbeeld een kaart op speciale dagen. Iedereen vindt het leuk ansichtkaarten te ontvangen, zeker als deze persoonlijk zijn.

Wil je opvallen bij je klant? Val dan op met een mailing. Stuur bijvoorbeeld een ansichtkaart en bedank de klant.

Vorige