Artikelen

Top 100 van Reclame-ideeën
Alle artikelen

Er bestaand allerlei online muziekdiensten die u naar uw audioapparatuur kunt streamen. Lekker handig en fijn voor uw klanten en personeel. Wat kosten die diensten en zitten er nog haken en ogen aan?

Bikers first in de PC Hooftstraat. Guerrillamarketing of gewoon een creatieve manier om aandacht voor het merk Union te vragen?

U wilt een korte bedrijfsfilm (laten) maken om uw bedrijf te promoten. Kunt u dat zelf of besteedt u het liever uit? Met dit stappenplan pakt u het goed aan.

We schreven al eerder over de mogelijkheden van toiletreclame. Op zoek naar 10 creatieve manieren voor een succesvolle toiletreclame-campagne?

Reclame maken betekent niet altijd dat u direct probeert iets te verkopen. U kunt ook reclame maken om klanten te binden. Dat doet u door uw klanten een aardigheidje te bieden. Stuur bijvoorbeeld een kaart op speciale dagen. Iedereen vindt het leuk ansichtkaarten te ontvangen, zeker als deze persoonlijk zijn.

Wil je opvallen bij je klant? Val dan op met een mailing. Stuur bijvoorbeeld een ansichtkaart en bedank de klant.

Wilt u eens op een bijzondere wijze onder de aandacht komen bij uw klant? Stuur dan eens een kaartje naar het product dat hij heeft gekocht.

Mensen lijken vaak op hun buren. Probeer dus ook zaken te doen met de buren van uw klant!

Reclame is succesvol als deze opvalt. Dus doe eens iets onverwachts en tegendraads ...

Reclame maken? Waar mensen werken, gebeurt iets. Daarin ligt de potentie om uw klanten letterlijk naar u toe te trekken.

Vorige