Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

Bent u sterk afhankelijk van het internet en is uw website of webshop heel belangrijk voor u? Dan moet uw website wel altijd online zijn. Hoe weet u dat?

Mensen doen zaken met mensen, daarom is het slim om op uw website foto’s van mensen te gebruiken. Wat werkt het beste? En … mag dat allemaal zomaar of moet u zich aan bepaalde regels houden?

Er wordt meer en meer online besteld en de regels voor het kopen op afstand zijn in de loop der tijd dan ook aangepast. Hoe zit het alweer? Waar moet u zich als verkoper aan houden als u aan consumenten online verkoopt?

85% van de mensen vertrouwt een review net zo als een persoonlijke aanbeveling. Hoe kies je een review marketing platform dat bij je past?

Welke doe-het-zelf websites zijn er en hoe kies je daar uit?

Het Europees keurmerk Shopping Secure voor webshops is gelanceerd. Verkoopt u via een webwinkel aan het buitenland? Dan is het misschien iets voor u. En misschien ook niet. Hoe zit dat?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

Wist u dat u (potentiële) klanten en gasten via internet een virtuele rondleiding door uw bedrijf kunt geven? Dat kan met Google Streetview. Lees hier hoe dat dit werkt.

Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google. Wellicht kent u dit al en heeft uw onderneming er al een vermelding. Maar misschien ook niet. Wat is Google Mijn Bedrijf en hoe krijgt u een goede vermelding van uw onderneming?

Met Google Analytics analyseer je de resultaten van je website. Wat moet je als beginnend Google Analyticus weten?

Vorige