Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

Als één bedrijf meerdere diensten aanbiedt en je wilt dat deze diensten apart gevonden kunnen worden op Google Maps, kun je dat regelen in je Google Mijn Bedrijf (Google My Business) account.

Op Google Maps kunnen meerdere bedrijven op hetzelfde adres gevonden worden als de bedrijven de juiste stappen volgen om hun informatie op Google Mijn Bedrijf (Google My Business) te registreren en te beheren.

Op je website wil je graag bezoekers verleiden om iets te bestellen of contact op te nemen. Dat mag uiteraard, maar misleiden mag niet. Aan welke regels moet jij je houden als je aan consumenten verkoopt?

Kopen, bestellen en betalen wordt steeds meer online gedaan. Alle reden om de regels voor online betalingen voor u op een rij te zetten. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant.

U kunt producten verkopen via uw webshop en uw leverancier rechtstreeks aan uw klanten laten leveren. U hoeft dus zelf géén voorraad te houden en u druk te maken over de verzending. Maar opgelet… daar zijn wel regels aan verbonden.

Online handelaren (webwinkels) moeten zich houden aan bepaalde regels als ze gebruikmaken van consumentenbeoordelingen. Wat zijn die regels nou precies en kunt u zich daar aan houden?

Wat is je retourbeleid voor je webshop? Gratis retourneren of kun je er toch beter voor laten betalen? Wat is wijsheid? En wat zegt de wet hierover?

Er zijn regels voor het vermelden van contactgegevens op een webshop. Onderzoek consumentenbond: merendeel van de onderzochte webshops houdt zich hier niet aan. Wat zijn de regels en wat kun jij als consument doen?

Potentiële klanten willen eerst weten wie je bent, voordat ze zaken met je willen doen. Daarom is een goede bedrijfsomschrijving op je website en een goede bedrijfsbrochure belangrijk. Hoe maak je die?

In de wereld van digitale marketing is retargeting, oftewel remarketing een krachtige strategie gebleken om conversies te verhogen en de ROI van advertentiecampagnes te optimaliseren. Hoe werkt dat precies?

Vorige