Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

Kopen, bestellen en betalen wordt steeds meer online gedaan. Alle reden om de regels voor online betalingen voor u op een rij te zetten. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant.

U kunt producten verkopen via uw webshop en uw leverancier rechtstreeks aan uw klanten laten leveren. U hoeft dus zelf géén voorraad te houden en u druk te maken over de verzending. Maar opgelet… daar zijn wel regels aan verbonden.

Online handelaren (webwinkels) moeten zich houden aan bepaalde regels als ze gebruikmaken van consumentenbeoordelingen. Wat zijn die regels nou precies en kunt u zich daar aan houden?

Wat is je retourbeleid voor je webshop? Gratis retourneren of kun je er toch beter voor laten betalen? Wat is wijsheid? En wat zegt de wet hierover?

Er zijn regels voor het vermelden van contactgegevens op een webshop. Onderzoek consumentenbond: merendeel van de onderzochte webshops houdt zich hier niet aan. Wat zijn de regels en wat kun jij als consument doen?

Potentiële klanten willen eerst weten wie je bent, voordat ze zaken met je willen doen. Daarom is een goede bedrijfsomschrijving op je website en een goede bedrijfsbrochure belangrijk. Hoe maak je die?

In de wereld van digitale marketing is retargeting, oftewel remarketing een krachtige strategie gebleken om conversies te verhogen en de ROI van advertentiecampagnes te optimaliseren. Hoe werkt dat precies?

Het runnen van een online bedrijf kan een uitdagende en interessante onderneming zijn. Het kan echter ook een enorme uitdaging zijn om op te vallen en te groeien in een overvolle online markt.

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

De EU waarschuwt voor ‘dark patterns’. Wat zijn 'dark patterns' en waarom moet jij daar voorzichtig mee zijn?

Vorige