Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

Het runnen van een online bedrijf kan een uitdagende en interessante onderneming zijn. Het kan echter ook een enorme uitdaging zijn om op te vallen en te groeien in een overvolle online markt.

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

De EU waarschuwt voor ‘dark patterns’. Wat zijn 'dark patterns' en waarom moet jij daar voorzichtig mee zijn?

Onderneem jij ook maatschappelijk verantwoord (MVO)? En wil je dat ook laten weten? Wees dan voorzichtig met je duurzaamheidsclaims en voorkom 'greenwashing'.

Een goede linkstructuur op je website is belangrijk voor de zoekmachineoptimalisatie van jouw site. Hoe maak je een goede linkstructuur eigenlijk?

Er wordt veel gezegd en geschreven over linkbuilding, maar wat is het eigenlijk?

Whatsapp is na e-mail en telefoon zakelijk het meest gebruikte communicatiemiddel. Het is snel en nagenoeg iedereen gebruikt het. Toch kent het ook negatieve kanten. Hoe gaat u er het beste mee om?

Populaire influencers vallen vanaf 1 juli 2022 onder de mediawet. Wat zijn eigenlijk influencers, wat kunnen ze voor u betekenen en vooral: wat moet u als opdrachtgever van deze nieuwe regels weten?

E-mail is niet meer weg te denken uit de alledaagse ondernemerspraktijk? Over de ondertekening van een e-mail is nogal wat onduidelijkheid. Wat moet u zeker vermelden? En wat is slim om te vermelden?

Ontdek de nieuwste Google Marketingtrends voor 2022: cookieless era, The Privacy Sandbox. contextual targeting, ETA's, Hagakure, responsive ads, beeldextenties, enz.