Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

85% van de mensen vertrouwt een review net zo als een persoonlijke aanbeveling. Hoe kies je een review marketing platform dat bij je past?

Welke doe-het-zelf websites zijn er en hoe kies je daar uit?

Het Europees keurmerk Shopping Secure voor webshops is gelanceerd. Verkoopt u via een webwinkel aan het buitenland? Dan is het misschien iets voor u. En misschien ook niet. Hoe zit dat?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

Wist u dat u (potentiële) klanten en gasten via internet een virtuele rondleiding door uw bedrijf kunt geven? Dat kan met Google Streetview. Lees hier hoe dat dit werkt.

Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google. Wellicht kent u dit al en heeft uw onderneming er al een vermelding. Maar misschien ook niet. Wat is Google Mijn Bedrijf en hoe krijgt u een goede vermelding van uw onderneming?

Met Google Analytics analyseer je de resultaten van je website. Wat moet je als beginnend Google Analyticus weten?

De kans is best groot dat je, al dan niet onbewust, duplicate content op je website hebt staan. Maakt dat überhaupt wat uit? En zo ja, wat maakt dat uit en is het te voorkomen? Romano Groenewoud, SEO specialist bij SEO-Geek, geeft antwoord.

Geo-blocking voor webshops is niet langer toegestaan. Hoe zit dat?

Ben je geïnteresseerd in digitale (online) marketing? Dan moet je wél bij blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de betere online platformen (websites) die je daarbij helpen?