Artikelen

Online reclame maken
Alle artikelen

Populaire influencers vallen vanaf 1 juli 2022 onder de mediawet. Wat zijn eigenlijk influencers, wat kunnen ze voor u betekenen en vooral: wat moet u als opdrachtgever van deze nieuwe regels weten?

E-mail is niet meer weg te denken uit de alledaagse ondernemerspraktijk? Over de ondertekening van een e-mail is nogal wat onduidelijkheid. Wat moet u zeker vermelden? En wat is slim om te vermelden?

Ontdek de nieuwste Google Marketingtrends voor 2022: cookieless era, The Privacy Sandbox. contextual targeting, ETA's, Hagakure, responsive ads, beeldextenties, enz.

Eindelijk is de nieuwe website klaar. Het heeft veel geld en tijd gekost. Nu vraag je je af: het aankondigen van de nieuwe website, hoe doe je dat?

Krijg je ook regelmatig een gratis advertentietegoed van Google Ads aangeboden? Om hoger te scoren in Google. Wat moet je weten als je het eens wilt proberen? Want alleen dan krijgt je zekerheid over de (on)-mogelijkheden.

U bent niet meer tevreden over de huidige website. Die is te oubollig en niet modern genoeg. Dus moet er een nieuwe website komen. En dat werk moet u uitbesteden. Hoe pakt u dat aan?

Mensen doen zaken met mensen. Daarom is het slim om voor op je website een bedrijfsomschrijving (over ons) te maken die je toekomstige klanten, mensen dus, aanspreekt. Dat is nog niet zo makkelijk. Met onderstaande checklist krijg je voor jezelf meer duidelijkheid.

Bent u sterk afhankelijk van het internet en is uw website of webshop heel belangrijk voor u? Dan moet uw website wel altijd online zijn. Hoe weet u dat?

Mensen doen zaken met mensen, daarom is het slim om op uw website foto’s van mensen te gebruiken. Wat werkt het beste? En … mag dat allemaal zomaar of moet u zich aan bepaalde regels houden?

Er wordt meer en meer online besteld en de regels voor het kopen op afstand zijn in de loop der tijd dan ook aangepast. Hoe zit het alweer? Waar moet u zich als verkoper aan houden als u aan consumenten online verkoopt?