Artikelen

Het Europees keurmerk Shopping Secure voor webshops is gelanceerd. Verkoopt u via een webwinkel aan het buitenland? Dan is het misschien iets voor u. En misschien ook niet. Hoe zit dat?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

Geeft u ook wel eens balpennen, T-shirts, agenda’s of andere premiums aan uw klanten? Zijn dit voor u alleen maar kosten of hebben ze ook een gunstig effect op uw verkoopacties en uw omzet? Onderzoek geeft uitkomst

Naast reclame maken is persoonlijke verkoop een van de meest toegepaste marketinginstrumenten. Gewoon een op een met de klant aan tafel om te proberen tot een deal te komen. Wat speelt daarbij allemaal een rol?

Bij een grotere order is het gebruikelijk dat klanten eerst om een offerte vragen. Hoe zit dat eigenlijk juridisch? Bent u meteen gebonden aan uw offerte of kunt u deze nog herroepen? Heeft het zin om een vrijblijvende offerte te maken?

Wist u dat u (potentiële) klanten en gasten via internet een virtuele rondleiding door uw bedrijf kunt geven? Dat kan met Google Streetview. Lees hier hoe dat dit werkt.

Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google. Wellicht kent u dit al en heeft uw onderneming er al een vermelding. Maar misschien ook niet. Wat is Google Mijn Bedrijf en hoe krijgt u een goede vermelding van uw onderneming?

In deze coronatijd wilt u bijzonder op de kosten wilt letten, vooral als het gaat om dure reclamekosten. Hoe drukt u het beste zulke kosten om efficiënt te werk te gaan?

U wilt uw marketingbudget (opnieuw) bepalen. Hoe pakt u dat aan?

U maakt zo nu en dan reclame, maar nu is het moment aangebroken dat u echt meer klanten en meer orders of opdrachten nodig heeft. Dus u schakelt een reclamebureau in. Hoe pakt u dat aan?

Vorige