Artikelen

Jarig zijn is een ideaal moment om uw klant te benaderen. Hij of zijn omgeving is dan juist op zoek naar cadeautjes. Dus een goed moment om hen daar even aan te herinneren.

Om goed te verkopen moet u de behoefte van uw klant achterhalen. Dan kunt u daarop immers inspelen. Maar ga niet te snel van start, want achter zijn behoefte kunnen nog andere redenen/behoeftes schuilgaan.

Een kapperszaak die met een stoplicht de hoeveelheid klanten stuurt. Wat kunt ú met dit idee?

Als uw klant ontevreden is over het resultaat wil hij vergoed worden. Veelal wordt het geld teruggegeven, maar sommige ondernemingen doen nóg meer om hun klanten te binden.

Als de concurrentie hoog is, kunt u vaak bij kleinere, servicegerichte klanten een hogere marge krijgen. Hoe pakt u dat aan?

Populaire influencers vallen vanaf 1 juli 2022 onder de mediawet. Wat zijn eigenlijk influencers, wat kunnen ze voor u betekenen en vooral: wat moet u als opdrachtgever van deze nieuwe regels weten?

Vanaf 28 mei 2022 gelden er nieuwe regels voor van/voorprijzen. Waar moet u zich aan houden als u producten afprijst en deze als van-voor wilt communiceren?

Corona, Oekraïne, ... Het leidt allemaal tot onzekere markten en stijgende en/sterk fluctuerende inkoopprijzen. Speelt dit in jouw branche? Houdt er dan rekening mee in je offertes.

Verkoopactie: u kunt bedrijven, instellingen of verenigingen aanbieden dat hún werknemers of leden bij u met korting kunnen kopen. Vraag dan meteen naar het (e-mail)adres, dan kunt u ze nog altijd speciale aanbiedingen toesturen.

U heeft plannen voor een nieuw product of een nieuwe markt en wilt zich wat verdiepen in economische (markt)-ontwikkelingen. Welke betrouwbare informatie is er waar op internet te vinden?

Vorige