Artikelen

U wilt uw marketingbudget (opnieuw) bepalen. Hoe pakt u dat aan?

U maakt zo nu en dan reclame, maar nu is het moment aangebroken dat u echt meer klanten en meer orders of opdrachten nodig heeft. Dus u schakelt een reclamebureau in. Hoe pakt u dat aan?

Met deze 10 ideeën verhoog je het rendement van je verkoopactie. Van een tijdelijke omzet naar een stapje meer ...

Albert Heijn deed volgens onderzoek ooit een heel succesvolle verkoopactie. De klant kon zelf kiezen op welke producten men korting wilde. Is dat ook iets voor jou als detaillist, winkelier of fabrikant?

Je wilt een product extra in het zonnetje zetten of snel wat extra omzet scoren en je gaat op zoek naar een goede kapstok om je verkoopactie aan op te hangen. Wij hebben een hele lijst met goede kapstokken voor jou.

Wat is eigenlijk de Nederlandse Reclame Code (NRC)? Staan de regels uit die code in de wet en moet élke onderneming zich er ook aan aan houden? 

Menig onderneming heeft het zwaar. Er wordt minder reclame gemaakt en advertentiebudgetten worden omlaag bijgesteld. Wat is wijsheid? Reclame maken tijdens de Coronacrisis of juist niet? Het antwoord is niet heel makkelijk te geven. We helpen u een stukje op weg.

De kans is best groot dat je, al dan niet onbewust, duplicate content op je website hebt staan. Maakt dat überhaupt wat uit? En zo ja, wat maakt dat uit en is het te voorkomen? Romano Groenewoud, SEO specialist bij SEO-Geek, geeft antwoord.

Vergelijkende reclame maken... U wilt het wel van de daken schreeuwen: uw product/dienst is écht veel beter dan dat/die van de concurrent. Dus wilt u dat in uw reclame-uitingen ook laten zien. Mag dat zomaar?

U kunt reclame maken door (potentiële) klanten te sms-en, appen of te e-mailen en zo te wijzen op uw nieuwe producten en/of aanbiedingen. Wat mag dan wel en waarmee moet u oppassen?

Vorige