Artikelen

Content marketing
Alle artikelen

Er wordt veel gezegd en geschreven over linkbuilding, maar wat is het eigenlijk?

Mensen doen zaken met mensen. Daarom is het slim om voor op je website een bedrijfsomschrijving (over ons) te maken die je toekomstige klanten, mensen dus, aanspreekt. Dat is nog niet zo makkelijk. Met onderstaande checklist krijg je voor jezelf meer duidelijkheid.

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

De kans is best groot dat je, al dan niet onbewust, duplicate content op je website hebt staan. Maakt dat überhaupt wat uit? En zo ja, wat maakt dat uit en is het te voorkomen? Romano Groenewoud, SEO specialist bij SEO-Geek, geeft antwoord.

Ben je geïnteresseerd in digitale (online) marketing? Dan moet je wél bij blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de betere online platformen (websites) die je daarbij helpen?

Onlangs verscheen er een interessant artikel op de website van Top! Communicatie. Over de regels van het bloggen. Wat mag wel en niet?

Bloggen, wat is dat eigenlijk en hoe bepaal je of dat iets voor jou en/of jouw bedrijf is?

Sinds kort kunt u niet alleen op Facebook maar ook op LinkedIn video’s plaatsen. Hoe zit dat?

Met een whitepaper laat u zien dat u kennis in huis heeft. Het is dus ook een vorm van reclame maken. Maar wat is het nu precies en wat moet of kunt u ermee?

Door uw kennis te delen, bindt en vindt u klanten. Het is een vorm van reclame maken. We noemen dat content marketing. Wat kunt u daarmee?

Vorige