Artikelen

Social media
Alle artikelen

Populaire influencers vallen vanaf 1 juli 2022 onder de mediawet. Wat zijn eigenlijk influencers, wat kunnen ze voor u betekenen en vooral: wat moet u als opdrachtgever van deze nieuwe regels weten?

Ben je geïnteresseerd in digitale (online) marketing? Dan moet je wél bij blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de betere online platformen (websites) die je daarbij helpen?

Video trekt de aandacht. Video wordt goed bekeken. 500 Marketeers werkten mee aan dit onderzoek door Animoto en geven een kijk op de social video trends in 2019.

Het GfK Digital Audience Measurement (DAM) Jaaroverzicht 2018 is weer verschenen. Wat zijn de ontwikkelingen? , het online bereikonderzoek waarin sinds 2013 het digitale gedrag van de Nederlandse bevolking wordt onderzocht.

Het vertrouwen dat de Nederlandse bevolking in de politiek, banken en verzekeringen heeft is bar slecht. Hoe zit dat met social media?

Onlangs verscheen er een interessant artikel op de website van Top! Communicatie. Over de regels van het bloggen. Wat mag wel en niet?

Onderzoek van Research Now naar de uitdagingen van marketeers in de digitale wereld.

U kunt uw video's zoals uw bedrijfsfilm ook op LinkedIn plaatsen. Hoe zit dat?

Adverteren op Facebook lijkt voor veel mkb-ondernemers iets van ver van mijn bed. Iets voor alleen grote bedrijven. Niets is minder waar. U vindt hier wat zinvolle basisinformatie.

Hoe kunt u sociale media gebruiken om reclame te maken?

Vorige