Artikelen

Algemeen: mkb-reclame
Alle artikelen

Er bestaand allerlei online muziekdiensten die u naar uw audioapparatuur kunt streamen. Lekker handig en fijn voor uw klanten en personeel. Wat kosten die diensten en zitten er nog haken en ogen aan?

U wilt een actie promoten of een nieuw product introduceren en bedenkt een slagzin. Waar moet die eigenlijk aan voldoen? En hoe weet u zeker dat iemand anders die niet gaat gebruiken?

U wilt voor een nieuwe onderneming, een nieuwe dienst of voor een nieuw product een nieuw logo. Hoe pakt u dat aan?

Een bedrijfsnaam kiezen lijkt snel gedaan, maar let op: het kan zowel juridische als commerciële gevolgen hebben. Hoe kiest u een ‘veilige’ én commercieel slimme bedrijfsnaam? En wat dan te doen met de domeinnaam voor uw website?

Stel, je bedenkt een nieuwe bedrijfsactiviteit en wil die aan de man gaan brengen. Je bedenkt er een naam voor en gaat aan de slag. Heb je dan ook een nieuwe handelsnaam (nodig)?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

In deze coronatijd wilt u bijzonder op de kosten wilt letten, vooral als het gaat om dure reclamekosten. Hoe drukt u het beste zulke kosten om efficiënt te werk te gaan?

U wilt uw marketingbudget (opnieuw) bepalen. Hoe pakt u dat aan?

U maakt zo nu en dan reclame, maar nu is het moment aangebroken dat u echt meer klanten en meer orders of opdrachten nodig heeft. Dus u schakelt een reclamebureau in. Hoe pakt u dat aan?

Wat is eigenlijk de Nederlandse Reclame Code (NRC)? Staan de regels uit die code in de wet en moet élke onderneming zich er ook aan aan houden? 

Vorige