Artikelen

Algemeen: mkb-reclame
Alle artikelen

Wat is de behoeftepiramide van Maslow en hoe pas je deze toe als ondernemer of marketeer?

Potentiële klanten willen eerst weten wie je bent, voordat ze zaken met je willen doen. Daarom is een goede bedrijfsomschrijving op je website en een goede bedrijfsbrochure belangrijk. Hoe maak je die?

Een marketing-communicatieplan is een essentieel document voor het plannen en beheren van de marketingcommunicatieactiviteiten van een organisatie. Oftewel: op welke wijze communiceer jij dit jaar met je doelgroep?

In de wereld van verkoop en ondernemerschap is het maximaliseren van winst een constante uitdaging. Eén van de meest effectieve strategieën om dit te bereiken is 'upselling'.

Als kleine onderneming of zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) heb je waarschijnlijk beperkte middelen en een kleinere klantenkring dan grotere bedrijven. Toch is reclame maken ook voor jou een must.

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

De AI-tool ChatGPT kunt u teksten laten schrijven. Dat kan wel eens veel tijd besparen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u rekening mee houden.

ChatGPT is een zeer geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie die steeds vaker wordt gebruikt op de werkvloer. Wat zijn de mogelijkheden, valkuilen en waar moet je nog meer aan denken?

Onderneem jij ook maatschappelijk verantwoord (MVO)? En wil je dat ook laten weten? Wees dan voorzichtig met je duurzaamheidsclaims en voorkom 'greenwashing'.

Jouw onderneming bestaat binnenkort 75 jaar. Tijd voor een feestje. Maar wordt het ook niet eens tijd voor een Koninklijke onderscheiding? Jij als Hofleverancier ...

Vorige