Artikelen

Algemeen: mkb-reclame
Alle artikelen

Hoe kun je de tekenbevoegdheid van de ondertekenaar controleren en wat zijn eigenlijk de risico's als de ondertekenaar niet tekenbevoegd blijkt te zijn.

Sommige ideeën en marketingboodschappen blijven beter hangen dan anderen. Met de Plakfactor kun je je boodschap memorabeler maken.

Wat is de behoeftepiramide van Maslow en hoe pas je deze toe als ondernemer of marketeer?

Potentiële klanten willen eerst weten wie je bent, voordat ze zaken met je willen doen. Daarom is een goede bedrijfsomschrijving op je website en een goede bedrijfsbrochure belangrijk. Hoe maak je die?

Een marketing-communicatieplan is een essentieel document voor het plannen en beheren van de marketingcommunicatieactiviteiten van een organisatie. Oftewel: op welke wijze communiceer jij dit jaar met je doelgroep?

In de wereld van verkoop en ondernemerschap is het maximaliseren van winst een constante uitdaging. Eén van de meest effectieve strategieën om dit te bereiken is 'upselling'.

Als kleine onderneming of zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) heb je waarschijnlijk beperkte middelen en een kleinere klantenkring dan grotere bedrijven. Toch is reclame maken ook voor jou een must.

DALL-E kun je gebruiken voor je marketing- en reclamedoeleinden. Een aantal tips ...

De AI-tool ChatGPT kunt u teksten laten schrijven. Dat kan wel eens veel tijd besparen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u rekening mee houden.

ChatGPT is een zeer geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie die steeds vaker wordt gebruikt op de werkvloer. Wat zijn de mogelijkheden, valkuilen en waar moet je nog meer aan denken?

Vorige