Artikelen

Algemeen: mkb-reclame
Alle artikelen

Menig onderneming heeft het zwaar. Er wordt minder reclame gemaakt en advertentiebudgetten worden omlaag bijgesteld. Wat is wijsheid? Reclame maken tijdens de Coronacrisis of juist niet? Het antwoord is niet heel makkelijk te geven. We helpen u een stukje op weg.

Vergelijkende reclame maken... U wilt het wel van de daken schreeuwen: uw product/dienst is écht veel beter dan dat/die van de concurrent. Dus wilt u dat in uw reclame-uitingen ook laten zien. Mag dat zomaar?

Ben je geïnteresseerd in digitale (online) marketing? Dan moet je wél bij blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de betere online platformen (websites) die je daarbij helpen?

Voor veel ondernemers geldt 'de vent is de tent'. Het is belangrijk voor deze ondernemers om zichzelf in de markt te zetten. Om van zich zelf een merk te maken. Personal branding noemen we dat.

Spelfouten in reclame-uitingen zijn alledaags. Vergeten letters, te veel woorden, omgedraaide letters. Wat zijn de meest voorkomende taal-, spel- en typefouten in reclame en advertenties?

De meest bekende logo’s heeft u waarschijnlijk al honderden keren gezien, maar heeft u ooit wel eens stil gestaan bij de verborgen boodschap? 23 voorbeelden op een rijtje...

Reclame missers zijn alledaags. Scan door deze missers en voorkom dat u ze zelf maakt!

De Stichting DMS monitort het mediagebruik van de zakelijke beslisser. Interessant om te weten welke sociale media worden gebruikt, welke kranten worden gelezen en naar welke radiozenders wordt geluisterd.

Vooral op internet en in de vakbladen is er heel wat over te doen: blurring, oftewel branchevervaging.

Voordat u reclame maakt, is het slim om een goede concurrentieanalyse te maken. Pas dan kunt u de juiste beslissingen nemen omtrent de manier waarop u reclame wilt maken. Deze whitepaper helpt daarbij!