Artikelen

Algemeen: mkb-reclame
Alle artikelen

Een bedrijfsnaam kiezen lijkt snel gedaan, maar let op: het kan zowel juridische als commerciële gevolgen hebben. Hoe kiest u een ‘veilige’ én commercieel slimme bedrijfsnaam? En wat dan te doen met de domeinnaam voor uw website?

Stel, je bedenkt een nieuwe bedrijfsactiviteit en wil die aan de man gaan brengen. Je bedenkt er een naam voor en gaat aan de slag. Heb je dan ook een nieuwe handelsnaam (nodig)?

Foto’s digitaliseren is tegenwoordig snel en eenvoudig gedaan. Oude productfoto’s, foto’s van uw bedrijf, folders, e.d. kunt u zelf digitaal maken of u kunt foto’s laten digitaliseren.

In deze coronatijd wilt u bijzonder op de kosten wilt letten, vooral als het gaat om dure reclamekosten. Hoe drukt u het beste zulke kosten om efficiënt te werk te gaan?

U wilt uw marketingbudget (opnieuw) bepalen. Hoe pakt u dat aan?

U maakt zo nu en dan reclame, maar nu is het moment aangebroken dat u echt meer klanten en meer orders of opdrachten nodig heeft. Dus u schakelt een reclamebureau in. Hoe pakt u dat aan?

Wat is eigenlijk de Nederlandse Reclame Code (NRC)? Staan de regels uit die code in de wet en moet élke onderneming zich er ook aan aan houden? 

Menig onderneming heeft het zwaar. Er wordt minder reclame gemaakt en advertentiebudgetten worden omlaag bijgesteld. Wat is wijsheid? Reclame maken tijdens de Coronacrisis of juist niet? Het antwoord is niet heel makkelijk te geven. We helpen u een stukje op weg.

Vergelijkende reclame maken... U wilt het wel van de daken schreeuwen: uw product/dienst is écht veel beter dan dat/die van de concurrent. Dus wilt u dat in uw reclame-uitingen ook laten zien. Mag dat zomaar?

Ben je geïnteresseerd in digitale (online) marketing? Dan moet je wél bij blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Wat zijn de betere online platformen (websites) die je daarbij helpen?