Beschilder uw rolluik

Retailmarketing

Overdag heeft u een fantastisch verzorgde etalage. Na sluitingstijd verbergt u die achter een metalen rolluik … Herkenbaar? Maak dan van uw rolluik een reclamebord!

Keurig verzorgd en u blijft herkenbaar

Als u uw rolluik alleen al beschildert met uw bedrijfsnaam, blijft u ook na sluitingsdatum goed herkenbaar. Zet er een slogan bij en men weet waarom men overdag nog eens terug moet komen als u bent geopend. “De grootste selectie Italiaanse mode.” Of: “Het lekkerste vlees direct uit Argentinië.”

Maak er een evenement van

Zelf de schilderskwast pakken is niet voor iedereen weggelegd. Als het er tenminste mooi uit moet gaan zien. Maar u kunt natuurlijk wel een lokale kunstenaar vragen er iets moois van te maken. Misschien is er een kunstuitleen waar u kunt vragen of men lokale kunstenaars kent of zelfs kan aanraden?

U kunt het ook nog grootser aanpakken

Schrijf een ontwerpwedstrijd uit voor kunstacademies of lokale schilderclubs. De beste mag het ontwerp uitvoeren. En dat geeft u dan weer twee mooie persmomenten: het starten van de wedstrijd én de onthulling van het ontwerp kunnen zo in de krant als u er persberichten over verstuurt. Vraag wel even bij uw gemeente of er beperkingen zijn in het verfraaien van uw rolluiken.

Tip. En dit geldt uiteraard niet alleen voor winkeliers. Maar u kunt ook de rolluiken van uw kantoor of ander bedrijfspand (laten) beschilderen. Zolang u maar geen problemen met de eigenaar krijgt ...

 

© Indicator