Reclame maken doe je vóór de offerte

Offertewegwijzer

Klanten komen niet vanzelf naar je toe. Van tijd tot tijd moet je op welke manier dan ook reclame maken. Gelukkig is er hulp van KlantVisie Magazine.


“Dat een klant iets bij een ander koopt is niet erg. Wel als hij niet wist dat wij het ook verkopen!” John Graham


Waarom zou je überhaupt reclame maken?

Ook jij wilt nieuwe klanten werven en je producten of diensten aan de man brengen. Om te groeien of om de omzet weer een extra duwtje in de rug te geven. Vroeg of laat zul je altijd wat recleme moeten maken.

Je hoeft niet per se een deskundige te zijn

Gelukkig bestaat er KlantVisie Magazine. Een website met allerlei tips om gratis of betaalbare reclame te maken. Dus ook met tips voor de ondernemer met een minder groot reclamebudget. Je vindt er slimme, niet alledaagse ideeën die voor bijna elke toepasbaar zijn.  

KlantVisie MagazineMedia

Reclame maken kunt u ook via allerlei media. Daarom nemen Bijvoorbeeld via vakbladen en huis-aan-huisbladen. Op KlantVisie Magazine worden allerlei media onder de loep genomen.  Van regionale tv- en radioreclame tot en met het lokale bioscoopreclame en reclame op vrachtwagens en bussen. Je leest per medium de voor- en nadelen, de bereik- en/of dekkingsgegevens, de kostprijzen en leveranciers en daarnaast geven we nog een aantal praktische tips.

Rubrieken

Alle tips zijn in handige rubrieken gesorteerd: Voorbeeld reclame maken

Top 100 reclametips

Speciale aandacht is er op KlantVisie Magazine voor een Top 100 van reclame-ideeën.

Samen met andere ondernemers

Samenwerking met andere ondernemers zul je wel allang doen. Maar ook op het gebied van reclame maken? Doe inspiratie op over samen reclame maken! Klantvisie